Samarbeten

Skidmätning tillsammans med Marcus Laggar för klubbarna inom Skidallians Stockholm

Skidmätning tillsammans med Marcus Laggar för klubbarna inom Skidallians Stockholm

Nu är ett datum inbokat inom ramen för vårt samarbete i Skidallians Stockholm (samarbetet mellan skidklubbarna i södra Stockholm) för spannmätning med Marcus Laggar för den som så önskar:

Marcus Laggar, vallachef för Lager 157, kommer till Rudan lördagen den 12 juni och för individuella skidparksanalyser. Han hjälper den som vill att gå igenom respektive persons skidpark och ge råd kring vilka fören de passar bäst i, vilken struktur som skidorna bör ha etc. Analysen är kostnadsfri.
Varje persons skidparksanalys estimeras till ca. 15min så Anders Moverare (IKJ Haninge) kommer boka in alla på 15min-spots (men det kan såklart variera lite i tid så man får vara beredd på det men säkerställ att ni är där i tid till er slot).
Det finns ingen garanti att man en tid då de är begränsade (men Marcus har satt av hela dagen till vårt förfogande), Anders skriver upp er så snart ni hört av er om ni önskar en genomgång med Marcus och återkopplar i början av vecka 23 på de som fått tider och vilka tider det blir.
De som vill ta chansen att få denna möjlighet anmäler intresse till Anders via mejl (anders.moverare@kavli.se). Anders kommer bara sätta in personer på en tid som man får ta och första tiden är kl 9 och vi fortsätter att fylla på tider därefter (och skulle man av någon anledning inte kunna just den tiden Anders sätter upp er på så får man själv ansvara för att ta kontakt med någon annan på listan och byta tid).
Kontakta Anders senast den 4 juni och anmäl ert intresse så gör han i ordning en tidslista som han skickar ut därefter.
För de som så önskar finns även möjlighet att köpa raceplockade skidor ifrån Fischer och även KV+ stavar och Fischerpjäxor.
Önskar man beställa utrustning så gäller att man beställer direkt vid analysen den 12 juni och leverans och betalning sker till hösten.
För er som det inte passar så erbjuder även Ski&Bike Nordic – www.skibike.se spannmätning vid behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *