Kontakta oss

Vi försöker svara på frågor i den mån vi hinner med.

Följ oss

Om oss

webshop│vallaservice│skidvård│rullskidverkstad│race service

Ski&Bike Nordic bedrivs för att tillhandahålla marknadsledande produkter och tjänster för kvalitetsorienterade kunder inom skid- och cykelsporten – för både elit och motionärer. Den huvudsakliga verksamheten sker via webshopen www.skibike.se och i form av vallaservice och skidvårdstjänster för både längd och alpin skidåkning samt rullskidservice i vår vallabod och rullskidverkstad i Hammarby Sjöstad (Stockholm). Därutöver erbjuds vallaservice och cykelservice (LVG och MTB) på plats vid tävlingar (race service). Ski&Bike Nordic är en SKIGO Pro Center Partner, vilket innebär att vi uppfyller SKIGOs uppställda krav på kvalificerad kompetens.

Ski&Bike Nordic är samarbetspartner till tävlingsåkare och klubbar inom både längd och alpin skidåkning samt inom cykelsporten.

Snabba leveranser säkerställs genom en effektiv lagerhantering och distribution via vårt samarbete med Exacta Logistics i Hallstavik (Roslagen) som normalt skickar leverans med Schenker varje vardag kl 13 (beställ före kl 11) och når normalt dig som kund inom 1-2 dagar.

Emellertid så finns det ibland behov av snabbare leveranser och därför har vi ett hämtlager på innergården till Korphoppsgatan 33 i Hammarby Sjöstad (Stockholm) som är säsongs- och behovsanpassat och som är öppet på kvällar och helger på förfrågan (när så är möjligt). I samma lokal finns även vår vallabod och rullskidsverksstad, där vi även erbjuder digital spannmätning och alpin skidvård. Mejla er förfrågan till info@skibike.se eller via kontaktformuläret nedan.
Vi har lång erfarenhet (sedan 2010) av tävlingsvallning inom längdskidor och har ca 15 års erfarenhet av tävlingscykling på elitnivå med landslagsmeriter och SM-guld och seger i internationellt etapplopp. Vi har genom åren med stort intresse dokumenterat cirka 1 000 vallningstester med detaljerade data om snö- och spårförhållanden, temperaturer, luft- och snöfuktigheter. Med goda kontakter med märkesansvariga och teamvallare så har vi god koll på vilka vallor och skidstrukturer som går bra i specifika förhållanden både inom längdskidåkning och alpin skidåkning. Summa summarum: att vara ett Race Service Center för aktiva barn och ungdomar, elit, motionärer och klubbar inom längdskidåkning, alpin skidåkning, MTB och landsvägscykling. Vår vallaservice har haft topplaceringar på Vasaloppet och andra tävlingar de senaste åren, i nivå med Ski Classics teamen.

För produkter och tjänster som inte Ski&Bike Nordic tillhandahåller, via www.skibike.se eller i vallabod och verkstad, så hänvisas till duktiga kollegor i branschen som t ex våra goda vänner hos Skistart i Älvdalen, Specialized Concept Store (i våra hemmakvarter, som ger goda råd vid val av cykel både för MTB och landsväg) och Dr. Spoke (Phil i Saltsjöbaden som fixar hjul).

Hitta till oss

Endast enligt särskild överenskommelse: Ski&Bike Nordic, Korphoppsgatan 33, Stockholm (Hammarby Sjöstad).

SKRIV TILL OSS

Eventuella frågor kan även lämnas via nedanstående formulär.
    *Jag samtycker att informationen jag lämnar kommer att sparas av mottagaren och eventuellt användas för att kontakta mig i framtiden för att eventuellt skicka relevant information som vi tror kan intressera dig. Vi hanterar dina uppgifter enligt GDPR.