Tävling

Ski&Bike Nordic på plats inför och vid Craft Ski Marathon 9 januari i Orsa Grönklitt och i Mora

Ski&Bike Nordic på plats inför och vid Craft Ski Marathon 9 januari i Orsa Grönklitt och i Mora
Lördagen den 8 januari tar Ski&Bike Nordic – www.skibike.se emot skidor för tävlingsvallning för Craft Ski Marathon mellan kl 15-18 i Orsa Grönklitt, för de som kommer senare så kan de lämna skidorna vid Moraparkens hotell (OBS! i Mora).
 
Skidorna kan även lämnas in fram till fredag eftermiddag i Ski&Bike Nordics vallabod på innergården till Korphoppsgatan 33 i Hammarby Sjöstad.
 
De skidor som vallas i Hammarby Sjöstad eller i Grönklitt kan hämtas ut kl 15-18 på lördagen (om de är klara). Övriga hämtas ut kl 08:15-08:30 i Grönklitt (fållorna till startplatserna i Craft Ski Marathon öppnar kl 9 söndagen den 9 januari).
 
Paketpris är 1 000 kr för helskida (DP) för grundvallning med SKIGO LF Grafit, HF och pulvervallning och rillning. För de som föredrar att åka klassiskt med fästvalla eller skins så erbjuds klubbpriset 850 kr. Vill man lägga LF-grundvalla och HF-valla själv så kan få enbart fluorpulvervallning för 550 kr.
 
Ski&Bike Nordic kan preliminärt maximalt ta ca 15-20 par skidor beroende på när skidorna inlämnas. Först till kvarn gäller för bokningen, som fullföljs med betalning sker till Swish nr 123-354 36 67 samma dag som bokad vallning bekräftats.
 
Vid avbokning senast under fredagen den 7 januari så återbetalas hela inbetalningen. Vid senare avbokning återbetalas halva avgiften.
 
För bokning och information kontakta Ski&Bike Nordic på info@skibike.se eller via mob/SMS 070-607 92 84.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *