Samarbeten

Ski&Bike Nordic blir Gästrike Services ombud i Stockholm och Hallstavik

Gästrike Service Vasaloppet 6 mars 2022

Ski&Bike Nordic har med beundran sett hur Gästrike Service erbjuder service av toppklass under Vasalopppet i ett samarbete mellan Gästrikeklubbarna Hofors AIF, Högbo GIF, Årsunda IF, Storviks IF och Järbo IF. Vi är således väldigt stolta att få stötta detta ideella arrangemang genom att erbjuda/förmedla “Serviceknappar” till våra kunder och andra intresserade som antingen hämtas hos oss i Hammarby Sjöstad (alt Hallstavik) eller skickas med post.

Som nordupplänning (från Österbybruk) har jag vuxit upp med Gävle som andra storstad efter Uppsala och hade förmånen att få gå på Polhemsgymnasiumet i Gävle under mitt sista år på 4-årig teknisk linje (1988-1989) innan det var dax att rycka in på Idrottspluton på I3 i Örebro. Gästrikar, hälsingar och dalmasar/kullor som jag lärde känna under min tid i Gävle var verkligen kanontrevliga och det är därför särskilt roligt att få stötta Gästrike-distriktets klubbar med en försäljningsinsats av deras serviceknappar.

Gästrike Service tar 300 kr för Serviceknappen. För alla kunder som handlar för 1 000 kr eller mer fram till Vasaloppet så kommer Ski&Bike Nordic att subventionera Serviceknappen med 10 kr per 100 kr inköp, dvs handlar man för 2 000 kr så får man köpa Serviceknappet till ett subventionerat pris om 200 kr. Handlar man för 3 000 kr så så får man köpa Serviceknappet till ett subventionerat pris om 100 kr och handlar man för 4 000 kr (eller mer) så får man Serviceknappen helt subventionerad av Ski&Bike Nordic. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, Ski&Bike Nordic har blivit tilldelat 100 Serviceknappar. Varje kund ombeds stämma av saldot av kvarvarande knappar via för frågan till info@skibike.se om så önskas. Varje kund som önskar köpa/få en subventionerad Serviceknapp ombeds även att kontakta info@skibike.se med denna begäran.

Gästrike Service omfattar följande kontrollplatser:

  • Långheden (70 km från Mora)
  • Tennäng (60 km från Mora)
  • Före Evertbergssjöarna (51 km från Mora)
  • Efter Vaslan-viadukten (38 km från Mora)
  • Gopshus (25 km från Mora)
  • Läde (15 km från Mora)
  • 200 m före varje kontroll så finns det en skylt “Gästrike Service 200 m” på höger sida så att du i god tid kan planera position inför service.

På kontrollerna finns:

  • Sportdryck, blåbärssopppa, vatten, dextrosol, choklad, frukt och på vissa kontroller även Coca-Cola och kaffe
  • Vissa ombyten som t ex strumpor och reservstavar
  • Vallningsservice

Det går att lägga ordern här på skibike.se, ange dock hämtas hos Exacta i Hallstavik om du inte vill debiteras en extra fraktkostnaden om 49 kr. Den postas då till dig utan kostnad.

Ordern kan även göras till info@skibike.se. Efter emottagen orderbekräftelse så sker betalning till Ski&Bike Nordics Swish 123-354 36 67 eller Plusgiro 91 35 85-6 enligt faktura innan Serviceknappen skickas. För varje Serviceknapp så vidareförmedlas 300 kr till Gästrike Service.

OBS! Knappen skall fästas på nummerlappen på övre högra hörn (från skidåkarens perspektiv).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *