Samarbeten

Saltsjöbadens Slalomklubb

Saltsjöbadens Slalomklubb

Ski&Bike Nordic har ambitionen att vara något som vi kallar ett “Race Service Center”, som tillhandahåller marknadsledande produkter och tjänster till aktiva skidåkare och klubbar till attraktiva priser och snabba leveranser.

Ski&Bike Nordic är sedan tidigare samarbetspartner och sponsor till Saltsjöbadens Slalomklubb. Klubben har nått fantastiskt fina framgångar på ungdoms- och juniorsidan på både nationell och internationell nivå, och har samtidigt en fin bredd och föreningskultur i verksamheten. Det är med stolthet som vi bidrar med alpin vallning och skidvård, samt skidvallor och skidvårdsutrustning.

Servicen till klubbens medlemmar är unikt, då avhämtning kan ske på kvällar och helger och att man därmed slipper kostnaden för logistik och det går snabbt från order till leverans. Därutöver kan leverans ske till Saltisbacken vid behov eller till valfritt Schenker-ombud till Sverige.

Som medlem i Saltsjöbadens Slalomklubb lägger du enklast din beställning via mejl till info@skibike.se eller via Messenger till skibikenordic. Hämtning av din beställning sker på kvällar och helger på Korphoppsgatan 33 i Hammarby Sjöstad där även vår vallabod finns. Beställningen kan även göras i webshopen www.skibike.se. Enligt särskilt överenskommelse kan även andra leveransformer ordnas. Inlämning av skidor för vallning och kantslipning (valfritt häng och kantvinkel) eller stenslipning sker även enligt via överenskommelse via info@skibike.se eller via Messenger: skibikenordic.

OBS! Lägger du beställningen senast lördagen den 14 november så får du din leverans till Skidbytardagen söndagen den 15 november i Saltsjöbaden.

Betalning sker enklast med Swish (123-354 36 67) på plats i “Hämtlagret/Vallaboden” i Hammarby Sjöstad. För de artiklar som finns i Hämtlagret kan man även lägga ordern i webshopen och betala med kort och hämta leverans i Sjöstaden, man bör då stämma av via mejl, Messenger eller samtal först att artiklarna finns i Hämtlagret, annars kommer ordern skickas från weblagret i Hallstavik.

Som medlem i Saltsjöbadens Slalomklubb är du alltid garanterad minst 20% rabatt av rek butikspriser på Holmenkol och SKIMAN, som båda är marknadsledande inom alpin skidåkning. Därutöver erbjuds specialpriser på andra ledande alpinprodukter från våra övriga varumärken som MAPLUS, Red Creek, Optiwax, Rex, Star, Start, Swix, TOKO och Vauhti som är etablerade inom alpin skidåkning, men även från Rode och SKIGO är etablerade inom längdskidåkning, enligt särskild överenskommelse via info@skibike.se eller via Messenger: skibikenordic.

Vägbeskrivning till Ski&Bike Nordics vallabod och hämtlager på Korphoppsgatan 33 i Hammarby Sjöstad:

https://kartor.eniro.se/m/e1j2J

För mer information se webbutiken (där anges även vad som finns i hämtlagret i Hammarby Sjöstad):

https://www.skibike.se/

 

Saltsjöbadens Slalomklubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *