Kontakta oss

Vi försöker svara på frågor i den mån vi hinner med.

Epost

info@skibike.se

Följ oss

Om oss

Ski&Bike Nordic bedrivs för att tillhandahålla marknadsledande produkter och tjänster för kvalitetsorienterade kunder inom skid- och cykelsporten. Den huvudsakliga verksamheten sker via webshopen skibike.se, därutöver erbjuds selektivt vallningstjänster och cykelservice under vissa tidsperioder.

Snabba leveranser säkerställs genom en effektiv lagerhantering och distribution via vårt samarbete med Exacta i Hallstavik (Roslagen) som skickar leverans med Schenker varje vardag kl 13 (beställ senast kl 11) och når normalt dig som kund inom 1-2 dagar.

Emellertid så finns det ibland behov av snabbare leveranser och därför har vi etablerat ett litet expresslager för avhämtning i Hammarby Sjöstad (Stockholm) efter särskild överenskommelse på Korphoppsgatan 33 (när så är möjligt). Vårt expresslager säsongs- och behovsanpassat. Mejla er förfrågan kring expressleverans till info@skibike.se eller via kontaktformuläret nedan.

Vi har närmare 10 års erfarenhet av tävlingsvallning inom längdskidor och har med stort intresse följt och dokumenterat vallningsrekommendationer från SKIGO och Vauhti, men även Red Creek, Rex, Rode, Start, Swix och ToKo, samt från Lager 157 Ski Team och Team Serneke. Med över 500 professionella vallningstester dokumenterade sedan november 2016, med detaljerade data om snö- och spårförhållanden, temperaturer, luft- och snöfuktigheter samt goda kontakter med märkesansvariga vallare så har vi god koll på vilka vallor som går bra i specifika förhållanden. Ski&Bike Nordic är en SKIGO Pro Center Partner.

För produkter och tjänster som inte Ski&Bike Nordic tillhandahåller, via www.skibike.se eller på annat sätt, så hänvisas till duktiga kollegor i branschen, t ex våra goda vänner på Skistart.com som är vår favoritleverantör av tävlingsskidor för längdskidåkning.

Hitta till oss
Endast enligt särskild överenskommelse. Ski&Bike Nordic, Korphoppsgatan 33, Stockholm (Hammarby Sjöstad).

Skriv till oss

Eventuella frågor kan även lämnas via nedanstående formulär.
    *Jag samtycker att informationen jag lämnar kommer att sparas av mottagaren och eventuellt användas för att kontakta mig i framtiden för att eventuellt skicka relevant information som vi tror kan intressera dig. Vi hanterar dina uppgifter enligt GDPR.

Pin It on Pinterest