Kontakta oss

Vi försöker svara på frågor i den mån vi hinner med.

Epost

info@skibike.se

Följ oss

Om oss

Ski&Bike Nordic bedrivs för att tillhandahålla marknadsledande produkter och tjänster för kvalitetsorienterade kunder inom skid- och cykelsporten. Den huvudsakliga verksamheten sker via webshopen skibike.se, därutöver erbjuds selektivt vallningstjänster och cykelservice under vissa tidsperioder.

Snabba leveranser säkerställs genom en effektiv lagerhantering och distribution via vårt samarbete med Exacta i Hallstavik (Roslagen) som skickar leverans med Schenker varje vardag kl 13 (beställ senast kl 11) och når normalt dig som kund inom 1-2 dagar.

Emellertid så finns det ibland behov av snabbare leveranser och därför har vi etablerat ett litet expresslager för avhämtning i Hammarby Sjöstad (Stockholm) efter särskild överenskommelse på Korphoppsgatan 33 (när så är möjligt). Vårt expresslager är säsongs- och behovsanpassat. Mejla er förfrågan kring expressleverans till info@skibike.se eller via kontaktformuläret nedan.

Vi har ca 8 års erfarenhet av tävlingsvallning inom längdskidor och har ca 15 års erfarenhet av tävlingscykling på elitnivå med landslagsmeriter och SM-guld och seger i internationellt etapplopp. Vi har med stort intresse dokumenterat professionella vallningstester med detaljerade data om snö- och spårförhållanden, temperaturer, luft- och snöfuktigheter. Med goda kontakter med märkesansvariga vallare så har vi god koll på vilka vallor och skidstrukturer som går bra i specifika förhållanden både inom längdskidåkning och alpin skidåkning. Därutöver har vi en ambition att nå en ledande kompetens inom cykeldelar och däckval inom MTB och landsvägscykling (LVG). Summa summarum: att vara ett Race Service Center för både elit och motionär inom längdskidåkning, alpin skidåkning, MTB och landsvägscykling.

För produkter och tjänster som inte Ski&Bike Nordic tillhandahåller, via www.skibike.se eller på annat sätt, så hänvisas till duktiga kollegor i branschen som t ex våra goda vänner hos Skistart.com (där Conny väljer ut våra längdskidor), Specialized Concept Store i Hammarby Sjöstad (i våra hemmakvarter, där Stefan ger goda råd vid val av cykel både för MTB och landsväg), Dr.Spoke (Phil i Saltsjöbaden som fixar våra hjul) och ActionSports.de (som bygger våra tävlingshjul).

Hitta till oss
Endast enligt särskild överenskommelse. Ski&Bike Nordic, Korphoppsgatan 33, Stockholm (Hammarby Sjöstad).

Skriv till oss

Eventuella frågor kan även lämnas via nedanstående formulär.
    *Jag samtycker att informationen jag lämnar kommer att sparas av mottagaren och eventuellt användas för att kontakta mig i framtiden för att eventuellt skicka relevant information som vi tror kan intressera dig. Vi hanterar dina uppgifter enligt GDPR.

Pin It on Pinterest