Kontakta oss

Vi försöker svara på frågor i den mån vi hinner med.

Epost

info@skibike.se

Följ oss

Om oss

Ski&Bike Nordic bedrivs för att tillhandahålla marknadsledande produkter och tjänster för kvalitetsorienterade kunder inom skid- och cykelsporten. Den huvudsakliga verksamheten sker via webshopen skibike.se, därutöver erbjuds selektivt vallningstjänster och cykelservice under vissa tidsperioder. Snabba leveranser säkerställs genom en effektiv lagerhantering och distribution från vårt lager i Roslagen.

Vi har ca 8 års erfarenhet av tävlingsvallning inom längdskidor och har med stort intresse följt och dokumenterat vallningsrekommendationer från SKIGO och Vauhti, men även Red Creek, Rex, Rode, Start, Swix och ToKo, samt från Lager 157 Ski Team och Team Serneke. Med över 500 professionella vallningstester dokumenterade sedan november 2016, med detaljerade data om snö- och spårförhållanden, temperaturer, luft- och snöfuktigheter samt goda kontakter med märkesansvariga vallare så har vi god koll på vilka vallor som går bra i specifika förhållanden. Ski&Bike Nordic är en SKIGO Pro Center Partner.

Hitta till oss
Endast enligt särskild överenskommelse. Ski&Bike Nordic, Korphoppsgatan 33, Stockholm (Hammarby Sjöstad)

Skriv till oss

Eventuella frågor kan även lämnas via nedanstående formulär.
    *Jag samtycker att informationen jag lämnar kommer att sparas av mottagaren och eventuellt användas för att kontakta mig i framtiden för att eventuellt skicka relevant information som vi tror kan intressera dig. Vi hanterar dina uppgifter enligt GDPR.

Pin It on Pinterest