Kontakta oss

Vi försöker svara på frågor i den mån vi hinner med.

Följ oss

Om oss

Ski&Bike Nordic bedrivs för att tillhandahålla marknadsledande produkter och tjänster för kvalitetsorienterade kunder inom skid- och cykelsporten. Den huvudsakliga verksamheten sker via webshopen skibike.se, därutöver erbjuds vallnings- och skidvårdstjänster för både längd och alpin skidåkning samt cykelservice för både MTB och LVG. Ski&Bike Nordic är samarbetspartner och/eller sponsor till Nacka Värmdö Skidklubb, Saltsjöbadens Slalomklubb, Häverödals Sportklubb, Saltsjöbadens IF samt Saltsjöbaden Cykelklubb.

Snabba leveranser säkerställs genom en effektiv lagerhantering och distribution via vårt samarbete med Exacta i Hallstavik (Roslagen) som skickar leverans med Schenker varje vardag kl 13 (beställ senast kl 11) och når normalt dig som kund inom 1-2 dagar.

Emellertid så finns det ibland behov av snabbare leveranser och därför har vi etablerat ett litet expresslager för avhämtning i Hammarby Sjöstad (Stockholm) efter särskild överenskommelse på Korphoppsgatan 33 (när så är möjligt). Vårt expresslager är säsongs- och behovsanpassat. Mejla er förfrågan kring expressleverans till info@skibike.se eller via kontaktformuläret nedan.

Vi har lång erfarenhet (sedan 2010) av tävlingsvallning inom längdskidor och har ca 15 års erfarenhet av tävlingscykling på elitnivå med landslagsmeriter och SM-guld och seger i internationellt etapplopp. Vi har med stort intresse dokumenterat professionella vallningstester med detaljerade data om snö- och spårförhållanden, temperaturer, luft- och snöfuktigheter. Med goda kontakter med märkesansvariga vallare så har vi god koll på vilka vallor och skidstrukturer som går bra i specifika förhållanden både inom längdskidåkning och alpin skidåkning. Därutöver har vi en ambition att nå en ledande kompetens inom cykeldelar och däckval inom MTB och landsvägscykling (LVG). Summa summarum: att vara ett Race Service Center för aktiva barn och ungdomar, elit, motionärer och klubbar inom längdskidåkning, alpin skidåkning, MTB och landsvägscykling.

För produkter och tjänster som inte Ski&Bike Nordic tillhandahåller, via www.skibike.se eller på annat sätt, så hänvisas till duktiga kollegor i branschen som t ex våra goda vänner hos Skistart.com (där Conny väljer ut våra längdskidor), Specialized Concept Store i Hammarby Sjöstad (i våra hemmakvarter, där Stefan ger goda råd vid val av cykel både för MTB och landsväg), Dr.Spoke (Phil i Saltsjöbaden som fixar våra hjul) och ActionSports.de (som bygger våra tävlingshjul).

Hitta till oss
Endast enligt särskild överenskommelse. Ski&Bike Nordic, Korphoppsgatan 33, Stockholm (Hammarby Sjöstad).

SKRIV TILL OSS

Eventuella frågor kan även lämnas via nedanstående formulär.
    *Jag samtycker att informationen jag lämnar kommer att sparas av mottagaren och eventuellt användas för att kontakta mig i framtiden för att eventuellt skicka relevant information som vi tror kan intressera dig. Vi hanterar dina uppgifter enligt GDPR.